Nieuwe mobiele bundels

Goed nieuws! Voor onze bestaande en toekomstige mobiele klanten op 1 november 2017 wijzigt het mobiele aanbod drastisch en kunnen wij de 9 bundels terugbrengen naar vijf bundels met meer data en nog lagere prijzen. De mix/blue bundels 125, 500, 2GB, 4GB, 8GB en 16GB verdwijnen en worden vervangen door Blue 10GB en 20GB bundels. Wij kunnen u bundel al deze maand omzetten zodat per 1 november a.s. uw nieuwe bundel ingaat.

 

 

De prijzen zijn excl. btw met een maandelijks opzegbaar contract. Iedere Blue bundel bevat onbeperkt bellen en sms én (NL en Europa)  *Voor Bober mobile connect en managed de aangeboden prijs plus bovenstaande tarief per maand.

Wijzig nu en ontvang tijdelijk 10GB voor € 27,00 p./mnd. t/m 31 december 2017 met een Bober mobile abonnement

 


Ernstig lek in WIFI netwerken ontdekt

 

Het vertrouwde wifi netwerk blijkt niet zo goed beveiligd als gedacht.
De Belgische beveiligingsonderzoeker Mathy Vanhoef wist maandag 16 oktober het wereldnieuws te halen met een aantal nieuwe aanvallen tegen het WPA- en WPA2-protocol waarmee wifi-netwerken wereldwijd worden beveiligd. Via de aanvallen kan een aanvaller met WPA- en WPA2-beveiligd wifi-verkeer ontsleutelen en in het ergste geval manipuleren. Lees verder in het blog overzicht onder beveiliging

Klanten met een service contract en met Wifi zenders in ons beheer zijn reeds voorzien van de laatste beveiligingsupdates.Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden op het gebied van beveiliging lees dan verder op onze website onder de diensten Pro actief desktop beheer, Security audit en next generation firewall security

Wilt u zich aanmelden op de maandelijkse nieuwsbrief stuur een mail naar info@bober-ict.com