Beste relatie,

Eind mei heeft DrayTek uw modem leverancier voor de internet verbinding, een waarschuwing gepubliceerd waarin het bedrijf meldt dat aanvallers de dns-instellingen van routers wijzigen. zie bericht van Draytek

Draytek security update

 

 

 

 

 

Het is nu belangrijk dat alle DrayTek modems worden voorzien van de laatste firmware. Ons advies is dan ook om de nieuwste versie zo snel mogelijk te installeren. Gezien de mogelijke risico’s van het ongepatcht laten van de routers, willen we voorkomen dat er onnodig grote schade wordt opgelopen.

Voor 25 euro voorzien wij uw modem van de allerlaatste firmware. De modem is dan weer up to date en beschermt u tegen DNS aanvallers. Dit bedrag wordt éénmalig door belast op uw maandelijkse rekening.

In de meeste gevallen kunnen wij dit op afstand (via  een remote verbinding) voor uw regelen, mocht dit niet mogelijk zijn dan komen wij bij u langs om dit op locatie uit te voeren. Wij bellen u binnenkort op voor een afspraak.