De wet AVG wat betekent dit voor u ?

Waaraan moet u denken en wat kunt u doen !
 

De Wet AVG helder uitgelegd

 

Waaraan moet u voldoen, geldt de wet AVG ook voor mijn bedrijf ? ook als eenmanszaak of ZZP-er ? In ons blog overzicht wordt dit duidelijk uitgelegd. Mocht u naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben dan zijn wij uiteraard graag bereid u hierin te adviseren. Lees verder

Wat kunnen wij concreet voor u betekenen? 

 

Uw website, CMS-systeem, wachtwoorden, vertrouwelijke e-mail, beveiligingscamera’s, kassasystemen: elk apparaat dat gekoppeld is aan internet biedt cybercriminelen een opening. Vaak denken ondernemers: dat overkomt mij niet.

Maar de praktijk laat een andere trend zien. Cybercriminelen zijn inventief en MKB-ondernemers zijn steeds vaker de dupe. Als er iets gebeurt, kan de schade groter zijn dan u denkt. Niet alleen voor uw reputatie en uw klanten, maar ook voor uw portemonnee omdat nalatigheid steeds vaker wordt beboet. Een belangrijk stap is dan ook het nemen van goede beveiligingsmaatregelen op het gebied van een professionele antivirus en firewall, periodiek scannen van uw externe infrastructuur of professionele desktopbeheer via (RMM)

 

Heeft u hierover vragen bel of mail en wij informeren u graag.

 

Bezoekadres:

  • High Tech Campus 29 Unit 263
  • 5656 AE Eindhoven

Expeditie:

  • High Tech Campus 29 Unit 263
  • 5656 AE Eindhoven

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 8.30 u t/m 17.00 u.
  • Telefoon: 0411-760080
Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op:

0411-760080

of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact