Disclaimer

Algemeen

Bober ict B.V. (Kamer van Koophandel 60538171), verleent u hierbij toegang tot Bober-ict.com (de Website) en nodigt u uit kennis te nemen van haar aanbod. Bober ict behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Bober ict.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Bober ict.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Bober ict oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Bober ict zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Bober ict en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Bober ict, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Fouten op de website

Geloof het of niet, ook bij Bober ict maken we wel eens een foutje. Mocht het onverhoopt voorkomen dat u bijvoorbeeld een spelfout op onze website tegenkomt dan horen wij dit graag van u via het contactformulier.

Bezoekadres:

  • High Tech Campus 29, Unit 263
  • 5656 AE Eindhoven

Expeditie:

  • High Tech Campus 29
  • 5656 AE Eindhoven

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 8.30 u t/m 17.00 u.
  • Telefoon: 0411-760080

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op:

0411-760080

of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact