Het einde van ISDN komt dichterbij

Wellicht heeft u het al gehoord: KPN heeft aangekondigd te starten met de uitfasering van ISDN. In dit bericht gaan we daar dieper op in en hebben wij een fantastische aanbieding voor u als u overstapt naar onze VoIP oplossing.

KPN heeft in april aangekondigd over te gaan tot uitfasering van de bestaande enkelvoudige ISDN1, enkelvoudige en meervoudige ISDN2 en meervoudige PSTN diensten per 1 september 2019.

End of life: ISDN

Bober ict doet u, met het zicht op de uitfasering van ISDN, een fantastische aanbieding om u voor te bereiden op de toekomst.

De eerste 3 maanden betaald  u geen abonnementskosten met een maximum van 5 gebruikers. 

Door nu over te stappen kunt u gebruik gaan maken van de meest moderne communicatieoplossing.  Managed Voice is een op IP gebaseerde oplossing en is de juiste keuze voor de toekomst wanneer ISDN stopt. Mocht u liever overstappen naar Voice Connect, waarbij uw bestaande telefooncentrale via VoIP wordt aangesloten op de buitenwereld, dan is dat ook mogelijk.

Maakt u op dit moment gebruik van een enkelvoudige ISDN1, enkelvoudige of meervoudige ISDN2 of meervoudige PSTN verbinding stap dan nu over naar Managed Voice of Voice Connect

In 4 stappen van ISDN naar een online VOIP centrale 

Download het bestelformulier voor een directe bestelling en wij bellen u op voor een afspraak en installatie op locatie.

Kies voor het aantal gebruikers
Kies voor onbeperkt bellen in NL en de EU of per minuut
Kies voor extra opties zoals CRM koppeling, UC gebruiker of call manager
Kies uit de nieuwste Yealink toestellen

 

Bezoekadres:

  • High Tech Campus 29, Unit 263
  • 5656 AE Eindhoven

Expeditie:

  • High Tech Campus 29
  • 5656 AE Eindhoven

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 8.30 u t/m 17.00 u.
  • Telefoon: 0411-760080

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op:

0411-760080

of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact