Online bellen en werken

We willen dat u zonder zorgen kunt ondernemen

Online bellen en werken

Bober ict is sinds 2009 dé specialist in IP telefonie-oplossingen. Maar er is méér: we willen dat u zonder zorgen kunt ondernemen. Online bellen & werken in één gecombineerde dienst is een nieuwe specialiteit van ons. Hiermee kunt u een complete werkplek bij ons afnemen. Zowel vaste als mobiele telefonie is mogelijk, volledig met elkaar geïntegreerd.
Er wordt gewerkt vanuit de cloud (hosted telefonie). Betrouwbaarheid staat bij ons voorop: we maken gebruik van de masten van KPN.

Omdat gebruikersgemak bij ons een hoge prioriteit heeft, kunt u ons bereiken via één telefoonnummer. Wat uw vraag of probleem ook is, alles is oplosbaar via dit nummer. Ook als uw problemen hebt met uw provider (maakt niet uit welke): wij lossen het voor u op. Bovendien ontvangt u maar één factuur voor onze complete dienstverlening.

 

U kunt een maandabonnement afsluiten voor onze producten en diensten. Daarmee is uw bedrijf blijvend verzekerd van de allernieuwste ict. Uiteraard is ons beheer proactief. Bovendien zijn onze producten en diensten schaalbaar.

U werkt nu bijvoorbeeld met 20 mensen. U kiest een server met de mogelijkheid om uit te breiden tot 30 mensen. Maar u betaalt nooit meer dan het werkelijke aantal mensen dat er gebruik van maakt.

Bezoekadres:

  • Wiekenweg 44d
  • 3815 KL Amersfoort

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 8.30 u t/m 17.00 u.
  • Telefoon: 0411-760080

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op:

0411-760080

of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact